aap Implantate AG

aap ist ein Medizintechnikunternehmen, das Biomaterialien und Implantate für die Bereiche Ortho/Trauma/Spine entwickelt, produziert und vermarktet. Zum Produktportfolio gehören Knochenzemente, Knochenersatzstoffe und Trägermaterialien für Antibiotika sowie Implantate für Frakturheilung und Gelenkersatz.

Seit dem 16. Mai 2003 ist die aap Implantate AG im Prime Standard-Segment der Frankfurter Wertpapierbörse notiert.


De Ruiter Seeds - Monsanto

Als zadenproductiebedrijf was De Ruiter Seeds gespecialiseerd in zaden van eenjarige gewassen zoals tomaten, komkommer, paprika en aubergine. In 2008 werd De Ruiter Seeds overgenomen door de Amerikaanse branchegenoot Monsanto.


Nozema

De N.V. Gemengd Bedrijf Nederlandsche Omroep-Zendermaatschappij, kortweg Nozema, bestond van 1935-2004 en had als kernactiviteit het uitzenden van radio-, televisie- en datasignalen. In 2004 werd de Radio-Omroep-Zender-wet (ROZ) ingetrokken en werd Nozema opgesplitst in een privaat zenderbedrijf en een publiek mastenbedrijf.


AT&T Unisource - AUCS - Infonet (ISP)

AUCS operated in 17 countries across Europe and provided a suite of state-of-the-art voice, data and internet services. Since its establishment in 1996, AUCS has built a solid position in the European telecommunications market; it is European market leader in data services (Frame Relay) and International Call Centre Services (ICCS) in addition to being a leading provider in Europe of Internet Business Services. Nowadays the company belongs to British Telecom (BT).

Ministerie van Verkeer en Waterstaat - Meetkundige Dienst

De Meetkundige Dienst was verantwoordelijk voor het gehele Wide Area Netwerk van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. De voormalige activiteiten van de Meetkundige Dienst worden tegenwoordig uitgevoerd door de Data-ICT-Dienst te Delft. Zij regisseren en faciliteren de realisatie, instandhouding en ontwikkeling van de informatievoorziening voor Rijkswaterstaat. De Data-ICT-Dienst levert data en informatie(systemen), geeft adviezen en richtlijnen en zorgt voor de centralisatie van de industriële automatisering. Ook is de dienst verantwoordelijk voor kantoorautomatiseringsdiensten, telefoniediensten, hardware, netwerken en verbindingen.


MPS

“MPS, de internationale organisatie die vorm geeft aan duurzaamheid...”

Wat in 1995 begon als een milieuproject van Bloemenveiling Westland is vandaag een dynamische, internationale organisatie die actief is in meer dan 50 landen.

Alle activiteiten van MPS zijn gericht op het stimuleren van duurzaam ondernemen in de nationale tuinbouwsector. Door het ontwikkelen van producten (certificaten) en diensten voor klanten op het gebied van kwaliteitszorg, milieu en sociale aspecten, geeft MPS vorm aan duurzaamheid en levert MPS de tuinbouwsector “tools” om duurzaam ondernemen op het bedrijf te implementeren.

Internationale standaardisatie IT omgeving:

Thin Client, Virtualisatie, WAN


Opzet en inrichting IT Service organisatie

Quickscan IT-organisatie


IT strategie en beleid

IT strategie en beleid


Global IT standaardisatie van wereldwijde IT:

Outsourcing, In-sourcing, Thin Client, Virtual Storage, WAN


Inrichting en uitrol wereldwijd ERP systeem inclusief functionele beheerorganisatie in de lijn


Opzet en inrichting IT Service organisatie:

ITIL, COBIT, SLA's, ISO9001:2008

Selectie en test van de bouw van een nieuw Network Operation Centre (NOC)

Ontwikkelen van het eerste VoIP product in Europa voor multinationals


Begeleiding implementatie bij klant in Europa

Beheer outsource contract met provider


Europese aanbesteding V&W-net


Projectmanagement migratie Windows 95- en Windows NT-omgeving

Ontwikkeling, bouw en implementatie

van een instrumentenvolgsysteem

AZL-LUMC

Het huidige Leids Universitair Medisch Centrum is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door wetenschappelijk onderzoek. Het leidt artsen, gespecialiseerde zorgverleners en onderzoekers op om daaraan bij te dragen. Naast algemene patiëntenzorg biedt het LUMC specialistische behandelingen die slechts in een beperkt aantal medische centra mogen worden uitgevoerd. Het LUMC onderscheidt zich met name als verwijscentrum voor complexe medische vragen waar geen pasklare antwoorden op zijn. Wetenschappers en artsen werken samen aan een beter begrip van ziekten en aan nieuwe behandelmethoden.

Dümmen Orange

Dümmen Orange is een toonaangevend bedrijf in de veredeling en de ontwikkeling van snijbloemen, bollen, succulenten, potplanten, perkplanten en vaste planten. De jaaromzet bedraagt ongeveer 220 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 6.500 mensen. Naast een groot marketing en sales netwerk rond de globe, heeft Dümmen Orange een sterk netwerk van productielocaties in Europa, Afrika en Midden-Amerika. Na de fusie tussen Dümmen en Agri Bio heeft Dümmen Orange de bedrijven FlorExpo, Terra Nigra, Wander Tuinier, Olij Rozen, HoBaHo en Quickplug aan de familie toegevoegd. In de Hillenraad top 100 (2016) staat Dümmen Orange op de 7e positie.


Selectie en Implementatie ERP-systeem


Standaardisatie Applicatie Landschap


Acquisitie en Integratie bedrijven


Bouw Data Center


Interim IT-management


IT Strategy

Projecten

Florensis

Florensis is een innovatief tweedegeneratie familiebedrijf, opgericht in 1941 onder de naam Hamer Plant. Het bedrijf heeft inmiddels wereldwijd haar sporen verdiend als veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal aan professionele kwekers. Het assortiment omvat eenjarige zomerbloeiers, Violen, Primula’s, twee en meerjarigen en potplanten als Cyclamen. De planten worden zowel uit stek als uit zaad geleverd. Via het partnernetwerk levert Florensis ook marktleidende genetica en uitgangsmateriaal van bijvoorbeeld Geraniums en Gerbera’s. Het hoofdkantoor en de primaire productielocatie is gelegen in Hendrik Ido Ambacht. Verder is Florensis Cut Flowers in Rijsenhout gespecialiseerd in snijbloemen. Samen met de snijbloemen tak produceert Florensis op dit moment meer dan 900 miljoen planten uit stek en zaad.

De stekproductie vindt plaats in drie dochterbedrijven te weten in Kenia, Ethiopië en Portugal. Qua verkoop is Florensis sterk Europees georiënteerd. Naast eigen verkoopkantoren in Nederland, België en Duitsland heeft Florensis een joint venture in Groot Brittannië en agenten in Italië, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië, Hongarije en Polen. Wereldwijd werken er ruim 2.000 mensen. In de Hillenraad top 100 (2016) staat Florensis op de 9e positie.


Selectie en implementatie ERP-systeem


Bouw Data Center


Interim IT-management